Mediaan

 

Een multifunctionele ruimte gelegen op de benedenverdieping. Door de centrale ligging, kort bij de ingang van het gebouw, is deze ruimte zeker overdag een echte ontmoetingsruimte voor personen die werkzaamheden (komen) verrichten op Park ter Waerden.

 

 

Deze ruimte is op werkdagen overdag in gebruik door cliënten van Radar die vanuit deze ruimte werkzaamheden uitvoeren binnen en buiten op Park ter Waerden. De leiding en cliënten van Radar zijn altijd bereid u te ontvangen en een praatje te maken.

 

In de avonduren en in de weekenden is de ruimte beschikbaar voor andere doeleinden. De ruimte is voorzien van openslaande deuren waardoor een directe verbinding met het centrale voorplein ontstaat van Park ter Waerden.

 

De ruimte is geschikt voor:

  • Het organiseren van feesten tot 25 personen;
  • Het houden van vergaderingen tot 20 personen waarbij de gasten zelf kunnen kiezen uit verschillende tafel en stoel opstellingen;
  • Het verzorgen van workshops;
  • Het houden van kleine recepties;
  • Het verzorgen van de catering als er grote (sport) activiteiten worden georganiseerd op Park ter Waerden. Voorbeelden: sportdagen voor scholen, schoololympiade, voetbaltoernooien of atletiekwedstrijden;
  • Start- en eindpunt bij wandel- en wieleractiviteiten naar het achterland van Park ter Waerden met mooie wandel- en wielerroutes in Nederland en Duitsland;
  • De repetities van verenigingen als het bijvoorbeeld gaat om zingen of dansen;
  • …………………….

 

De ruimte beschikt standaard over een TV die gebruikt kan worden voor het verzorgen van presentaties. Wifi is vrij beschikbaar.

 

Op de begane grond is ook nog de ruimte Beneden gelegen. In combinatie met deze ruimte zijn er voor onze gasten nog meer gebruiksmogelijkheden.

 

Wij gaan graag met onze gasten in gesprek om maatwerk te leveren!

Contact? klik hier!

 

TERUG

Facebook

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:

18.00 tot 24.00 uur

 

Vrijdag:

18.00 tot 2.00 uur

 

Zaterdag:

8.30 tot 2.00 uur

 

Zondag:

8.30 tot 24.00 uur

© De SkyLounge